SENESTE NYT

Gommers sparer omkostninger med RSS

Holland – Nijmegen | Gommers Dakwerken har startet et gigantisk projekt på +/- 7.500 m2 omkring et studenthus. I forbindelse med den lovlige faldbeskyttelse er Gommers forpligtet til at beskytte sit personale mod mulige risici. ”Vi overvejede først at installere stilladser. Det er det, vi har gjort i årevis, ”siger René Gommers, direktør for Gommers Dakwerken. ”Hvis vi skulle installere stilladser, skulle vi have placeret 860 meter stillads. Derudover giver så mange stilladser også let adgang til indbrudstyve. Vores kunde læste på internettet om et innovativt faldbeskyttelsessystem. Dette gav et godt resultat for både kunden og os. ”

Oprindeligt gav Roof Safety Systems en uforpligtende demonstration til Gommers og kunden. ”RSS placerede en ‘test’ installation på 12 m gratis og uden forpligtelse,” siger René Gommers. ”Det siger noget om tilliden til produktet og kvaliteten. Det gav os straks tilliden til at handle med dem. Frem for alt fungerede produktet også meget godt. Det var let at installere, og personalet kunne godt lide at arbejde med det. ”

Efter en positiv testfase begyndte Gommers at beregne. ”Vi inkluderede alle omkostninger i beregningen, inklusive installation og demontering. I alt sparede det os mere end 30% i omkostninger til projektet i Nijmegen. Derfor købte vi 60 m tagkantbeskyttelse. En engangsinvestering, som vi også vil bruge i fremtidige projekter. ”