SENESTE NYT

Installation af solpaneler udføres sikkert og hurtigt med RSS-faldsikringssystemet

Med mere end 3.500 ansatte leverer Eneco energi til 2,1 millioner virksomheder og husstande hver dag. Ud over produktion, indkøb og handel leverer energiselskabet Eneco også tjenester og rådgivning til kunder. Eneco er for nylig begyndt at bruge faldsikringssystemet Roof Safety System til installation af solpaneler. Projektleder og leder af bæredygtighed, Eddy Bosch fortæller om samarbejdet med RSS:

”Vi kom i kontakt, efter at vi grundigt havde testet faldsikringssystemet gennem Boels-udlejning. For os er RSS-systemet en enorm bekvemmelighed, det sparer os så meget tid. Derfor fortsatte vi straks med at købe produktet. Nem installation er en stor fordel for os, især i betragtning af antallet af solpaneler, der installeres hver dag og den korte byggetid, som personalet har til dette. Jeg kan bestemt anbefale RSS, det er et let system, der er godt sammensat og også sikkert. ”

Eneco har specielt arrangeret og konverteret en trailer, så faldsikringen let kan transporteres.